Door op 27 november 2014

Campagneaftrap met Hans Spekman

Op dinsdagavond 9 december organiseert de PvdA Noord-Holland de campagneaftrap voor de Provinciale Statenverkiezingen op 18 maart 2015. Onze partijvoorzitter Hans Spekman is hierbij aanwezig en zal vertellen wat landelijk de inzet gaat worden tijdens deze belangrijke campagne. Beoogd lijsttrekker en huidig gedeputeerde Tjeerd Talsma schetst wat de PvdA Noord-Holland de komende jaren wil bereiken in onze mooie provincie, de kandidaten stellen zich voor en we vertellen jullie meer over de winwijken in Noord-Holland – en over hoe we die terug gaan winnen. Ter afsluiting van de avond – en om de start van de campagne feestelijk in te luiden – borrelen we met elkaar.

Na een druk verkiezingsjaar, met de Europese- en de gemeenteraadsverkiezingen, staan er over ruim 3 maanden twee nieuwe verkiezingen voor de deur: de Provinciale Statenverkiezingen en de verkiezingen voor de Waterschappen. We willen in Noord-Holland een ambitieuze campagne gaan voeren, want er staat veel op het spel. Een sociale provincie die werk maakt van werk, betaalbaar wonen en een duurzame omgeving – daar is een grote PvdA voor nodig.

Daarom is het meer dan ooit van belang is om er met z’n allen de schouders onder te zetten en te laten zien dat de PvdA het verschil maakt. Op het gebied van maatwerk in de zorg, op het gebied van meer en eerlijk werk, op het gebied van betaalbaar wonen – en op tal van andere landelijke en provinciale thema’s. Tijdens de campagneaftrap vertellen we meer over hoe we dit willen gaan doen – en uiteraard is er ook ruimte voor discussie. Het programma ziet er als volgt uit:

Programma campagneaftrap

Locatie: Tuinzaal, Tolhuistuin, Buiksloterweg 5 C, Amsterdam Noord

Datum: Dinsdag 9 december 2014, 19.00 – 21.30 (inloop vanaf 18.30 uur)

18.30 – 19.00 uur Inloop

19.00 – 19.05 uur Welkom door Rian van Dam (voorzitter Gewestelijk Bestuur)

19.05 – 19.25 uur Inger de Bruin (campagnecoördinator PvdA NH) over winwijken in Noord-Holland en het campagneplan

19.25 – 19.40 uur Tjeerd Talsma (gedeputeerde Milieu en beoogd lijsttrekker) vertelt over de wat de PvdA wil bereiken in Noord-Holland en stelt de kandidaten voor

19.40 – 19.50 uur Marjan Leijen (lijsttrekker HHNK) en Rolf Steenwinkel (nr. 2 lijst AGV) vertellen over de inzet bij de Waterschapsverkiezingen en stellen de kandidaten voor

19.50 – 20.10 uur De landelijke inzet bij de komende verkiezingen door Hans Spekman 

20.10 – 20.30 uur Vragen en discussie

20.30 – 21.30 uur Borrel

We hopen zoveel mogelijk afdelingen, campagnecoördinatoren en actieve partijgenoten te ontmoeten de 9e, zodat we daarna met elkaar aan de slag kunnen! Aanmelden voor de aftrap kan door een mail te sturen naar Inger de Bruin ([email protected]) onder vermelding van ‘Aanmelding Campagneaftrap 9/12’. Graag vermelden met hoeveel personen je komt.

We gaan voor een fantastisch resultaat op 18 maart. Tot 9 december!