Eelco Taams

Secretaris Gewestelijk Bestuur

Voorcongres PvdA Noord-Holland steunt moties

door Eelco Taams op 25 september 2017

Het voorcongres van PvdA Noord-Holland heeft op zaterdag 23 september jl. in het Calvijn College te Amsterdam besloten om vier moties te steunen die zijn ingediend voor het bijzondere congres op 7 oktober a.s. te Nieuwegein. PvdA leden kunnen moties steunen door hier in te loggen in de Ledenkamer die is geopend tot dinsdag 26 september,

lees verder »

Kom op het voorcongres van PvdA Noord-Holland!

door Eelco Taams op 15 november 2016

Op zaterdag 19 november a.s. organiseert het Gewest Noord-Holland een voorcongres in het kader van de nieuwe Ledendemocratie. Het thema is het verkiezingsprogramma. 

lees verder »

Stukken Gewestelijke Vergadering 13 december

door Eelco Taams op 4 december 2014

Op 13 december vindt vanaf 10.00 uur de Gewestelijke Vergadering plaats in Lion d’Or te Haarlem. Het wordt een volle vergadering met op de agenda o.a. het jaarplan en de begroting 2015 van het Gewest en de vaststelling van de kandidatenlijsten en de verkiezingsprogramma’s voor de komende verkiezingen. Hier vindt u de stukken – de definitieve

lees verder »

Het concept-verkiezingsprogramma is uit!

door Eelco Taams op 15 oktober 2014

De PvdA-Holland heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan het verkiezingsprogramma voor de Provinciale Statenverkiezingen in maart 2015. Het programma is tot stand gekomen mede dankzij vele gesprekken met Noord-Hollandse bewoners- en belangenorganisaties, diverse aan de provincie verbonden partijen en actieve partijgenoten uit onze lokale afdelingen.

lees verder »

Uitslag lijsttrekkersverkiezing

door Eelco Taams op 27 september 2014

In Haarlem is zaterdag 27 september het resultaat bekendgemaakt van de ledenraadpleging voor de lijsttrekker. Er waren drie kandidaat-lijsttrekkers: Marieke van Duijn, Lucien Nix en Tjeerd Talsma.

lees verder »

Stukken Gewestelijke Vergadering beschikbaar

door Eelco Taams op 11 juni 2014

Aansluitend op de regiodag Openbaar Vervoer vindt op 21 juni a.s. de Gewestelijke Vergadering plaats. Op de agenda staan dit keer o.a. de profielen voor de komende Provinciale Statenverkiezingen. Hier vindt u de complete agenda en de stukken.

lees verder »

Gewestelijk bestuur 2014-2016 gekozen

door Eelco Taams op 7 mei 2014

Op 29 maart is het bestuur voor de periode 2014-2016 door de Gewestelijke Vergadering gekozen. Voor het eerst ging het daarbij om een deel van de bestuurszetels dat via een rooster van aftreden vrij kwam.

lees verder »

Ria Steenaart Rode Kanjer 2013

door Eelco Taams op 21 januari 2014

De Rode Kanjer 2013 is tijdens de nieuwjaarsborrel van de PvdA Noord-Holland uitgereikt aan Ria Steenaart. Ria ontving de prijs uit handen van Martien Brander, die vorig jaar de Rode Kanjer won.

lees verder »

Kandidaten voor het Gewestelijk Bestuur gezocht!

door Eelco Taams op 29 november 2013

Het Gewest Noord-Holland is op zoek naar ondernemende bestuurders met hart voor de PvdA en in het bijzonder voor de provinciale politiek. Met drie verkiezingen voor de deur in de komende anderhalf jaar is er ontzettend veel te doen binnen de Noord-Hollandse afdelingen. Iets voor jou? Stel je dan nu kandidaat!

lees verder »