Rian van Dam

Voorzitter Gewestelijk Bestuur

Regiobijeenkomst PvdA NH over gemeenteraadsverkiezingen 2018

door Rian van Dam op 17 oktober 2017

Op 21 maart 2018 zijn de verkiezingen voor de nieuwe gemeenteraden.  Ter voorbereiding hiervan organiseert het gewest van de PvdA NH op zaterdag 16 december een inspirerende regiobijeenkomst. Aan het programma wordt nu gewerkt. Heeft u wensen of goede suggesties geef die dan aan ons door. Wie mee wil meedenken over het programma is van harte

lees verder »

De kiezer kiest, hoe dan?

door Rian van Dam op 19 juni 2017

Op 8 juli 2017 organiseert het gewest Noord- Holland van de PvdA, op verzoek van diverse afdelingen, een workshop ter voorbereiding van de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

lees verder »

Regiobijeenkomst PvdA NH over omgevingsvisie NH2050

door Rian van Dam op 13 juni 2017

‘Kom en bouw mee aan je omgeving’ Op 24 juni organiseert de PvdA Noord-Holland een bijeenkomst over de omgevingsvisie NH2050 De ochtend begint met een toelichting op de omgevingswet en de gevolgen daarvan voor de provincie en gemeenten, door Ton Bossink van het projectteam Omgevingsvisie NH.

lees verder »

Gewestelijke Vergadering 25 maart

door Rian van Dam op 20 maart 2017

Er is intensief campagne gevoerd. Veel leden zijn de straat op geweest, hebben op markten gestaan en hebben bijeenkomsten georganiseerd. Vast niet altijd gemakkelijk, maar wel met energie, ambitie en geloof in onze idealen. Het gewest NH en Amsterdam willen graag met leden en campagnecoördinatoren in gesprek om ervaringen te delen.

lees verder »

Uitnodiging Gewestelijke Vergadering op 17 december

door Rian van Dam op 9 december 2016

Op zaterdag 17 december is er weer de traditionele vergadering over Jaarplan en Begroting. Ook komen actualiteit en ledendemocratie aan de orde. In het kader van de ledendemocratie hebben alle leden in Noord-Holland stemrecht.  

lees verder »

Samenwerking PvdA Gewest NH en PvdA Amsterdam ter voorbereiding op de Politieke ledenraad van 24 september 2016

door Rian van Dam op 13 juli 2016

Sinds het congres van afgelopen februari heeft de PvdA geen afgevaardigden meer voor het congres en de politieke ledenraad. De nieuwe ledendemocratie is nu ingevoerd: leden bepalen meer dan ooit de koers van de partij. De mening van ieder lid telt even zwaar: one man, one vote! Dat geldt voor het bepalen van de koers,

lees verder »

Bestuursleden gezocht!

door Rian van Dam op 6 januari 2016

PvdA Gewest Noord-Holland zoekt nieuwe bestuursleden. Geinteresseerd? Je kunt je belangstelling kenbaar maken tot en met 18 januari!

lees verder »

Inschrijving Rosa-leergang geopend!

door Rian van Dam op 24 augustus 2015

De nieuwe Rosa-leergang 2015-2016 komt eraan! Vanaf dit jaar wordt deze kennismakingsleergang niet alleen door het landelijk partijbureau georganiseerd, maar samen met de Gewesten. Dat betekent concreet dat een aantal bijeenkomsten op regionaal niveau, dus in de buurt, gaat plaatsvinden. Daarnaast zijn er nog twee landelijk gecoördineerde bijeenkomsten.

lees verder »

20 juni: regiodag over ‘Van waarde’

door Rian van Dam op 8 juni 2015

Na de afgelopen verkiezingjaren is het tijd om ons te herbezinnen op wie we zijn en wat ons drijft. Tijdens de regiodag op zaterdag 20 juni zal de PvdA Noord-Holland daarom in samenwerking met de PvdA Amsterdam een interessante in inspirerende middag organiseren, van 14.00 – 17.00 uur in Wissenkerke Sloterdijk.

lees verder »

Ronald Plasterk reikt Rode Kanjer 2015 uit

door Rian van Dam op 8 januari 2015

Op zondag 11 januari zal Ronald Plasterk de Rode Kanjer uitreiken tijdens de gezamenlijke nieuwjaarsreceptie van de PvdA Noord-Holland en de PvdA Amsterdam West. De Rode Kanjer is een prijs die sinds 2012 wordt uitgereikt aan een partijgenoot die zich de afgelopen jaren bijzonder heeft ingezet voor de PvdA in Noord-Holland.

lees verder »