Door op 8 juni 2015

20 juni: regiodag over ‘Van waarde’

Na de afgelopen verkiezingjaren is het tijd om ons te herbezinnen op wie we zijn en wat ons drijft. Tijdens de regiodag op zaterdag 20 juni zal de PvdA Noord-Holland daarom in samenwerking met de PvdA Amsterdam een interessante in inspirerende middag organiseren, van 14.00 – 17.00 uur in Wissenkerke Sloterdijk.

We begrijpen dat de zaterdag een boodschappendag is en dat de Ramadan ook net is begonnen, maar toch hopen we op een zo groot mogelijke opkomst uit de hele provincie. Want we willen elkaar leren kennen en inspireren. Uw verhaal horen; waarom bent u lid, wat maakt u blij, kortom: wat is voor u van waarde. We willen dichter bij elkaar komen om daar als partij sterker van te worden.

Tijdens het plenaire deel zullen partijgenoten Marco Florijn (voormalig wethouder Rotterdam, nu Van Waarde ambassadeur), Tweede Kamerlid Tanja Jadnanansing en Eerste Kamerlid Nico Schrijver vertellen waarom zij lid zijn van onze partij en wat hun dromen en wensen zijn voor de toekomst. Daarna gaan we in groepjes uiteen om elkaar op een creatieve en ongedwongen manier beter te leren kennen. Op die manier willen we te weten komen wat er bij iedereen speelt en hoe we elkaar vanuit de verschillende afdelingen kunnen versterken.

Tijdens de regiodag zijn ook introducees van harte welkom! Dus save the date en meldt u aan via [email protected]. Tot zaterdag 20 juni!

Programma

13.30 uur             Inloop met koffie en thee

14.00 uur             Welkom door Rian van Dam

14.10 uur             Inleidingen door Marco Florijn (ambassadeur Van waarde), Tanja Jadnanansing (PvdA Tweede Kamerlid) en Nico Schrijver (PvdA Eerste Kamerlid)

15.00 uur             Discussie in groepen

16.00 uur             Van waarde in de praktijk: korte terugkoppeling vanuit de discussiegroepen

16.20 uur             Afsluiting door dagvoorzitter

16.30 uur             Netwerkborrel