Door op 11 maart 2015

Diederik Samsom, Marleen Barth en Lodewijk Asscher zaterdag 14 maart in Amsterdam Oost

Op zaterdag 14 maart organiseert de PvdA bij Studio K in Amsterdam Oost een campagnebijeenkomst waar je bij wil zijn. Marleen Barth, Diederik Samsom en lijsttrekker voor de PvdA Noord Holland Tjeerd Talsma geven acte de presence.

Vier dagen voor de stembusgang worden Marleen en Tjeerd geïnterviewd over de campagne tot nu toe, de idealen die ze koesteren en de plannen die ze in de provincie of op landelijk niveau willen verwezenlijken. Diederik licht toe waarom de verkiezingen van 18 maart zo belangrijk zijn en wat we de resterende vier dagen allemaal nog gaan doen.

Om de daad bij het woord te voeren gaan Diederik Samsom, Marleen Barth en Tjeerd Talsma met een grote groep PvdA vrijwilligers en een groot aantal rode rozen voorafgaand aan het gebeuren bij Studio K de Dappermarkt op. Lodewijk Asscher sluit hier ook bij aan.

Wees erbij en doe mee!

In grote lijnen ziet het programma er als volgt uit:

14.15 – 14.45 uur Diederik Samsom, Lodewijk Asscher, Marleen Barth en Tjeerd Talsma trekken met rozen en vrijwilligers de Dappermarkt over. Verzamelplek: Eerste van Swindenstraat, op kruising winkelstraat/markt staat een PvdA kraam. Iedereen is welkom om aan te sluiten!

15.00 uur Inloop bijeenkomst Studio K, Timorplein 62, 1094 CC Amsterdam

15.30 – 16.30 uur Start bijeenkomst Studio K

16.30 – 17.30 uur Afsluitende borrel