14 september 2016

Ledenbijeenkomst 21 september pilot PvdA Amsterdam en PvdA Noord-Holland

De besturen van PvdA Noord-Holland en van PvdA Amsterdam voeren een pilot uit om ervaring op te doen met de nieuwe ledendemocratie in de voorbereiding op de Politieke ledenraad van 24 september. 

Een voorbereidingsgroep uit het gewest en Amsterdam is aan de slag gegaan om met elkaar te brainstormen over de onderwerpen en vraagstukken die wij vanuit de pilot tijdens de Politieke ledenraad aan de orde kunnen stellen. De voorbereidingsgroep heeft de voorlopige lijst via het ledenpanel voorgelegd aan de leden. Zie voor de uitkomsten dit bericht.

Woensdag 21 september vindt vanaf 20.00 uur  de ledenbijeenkomst vanuit de pilot plaats. Dan zullen we de uitkomsten van het ledenpanel nader presenteren en bespreken we ook welke andere onderwerpen we tijdens de Politieke ledenraad aan de orde zullen stellen. Die bijeenkomst is de dag na Prinsjesdag en drie dagen voor de politieke ledenraad.

De besturen nodigen jullie van harte voor de bijeenkomst uit. Wij hopen dat zoveel mogelijk leden naar deze discussieavond komen: een prima voorbereiding op de Politieke ledenraad! Jij komt toch ook?

Bestuur PvdA Noord-Holland en PvdA Amsterdam

 

Locatie: Calvijn College | Pieter Calandlaan  | 1065 KH Amsterdam

Trein: 250 meter van NS-station Lelylaan

Bus: lijn 19, 62, 63, 64 en 195, tram lijn 1 en 17 en metro lijn 50.

’s Avonds na 19:00 uur in de buurt van het Calvijn College gratis parkeren.