Door Nico Papineau Salm op 16 september 2014

Statenfractie steunt actie behoud buslijn 138

Connexxion heeft voorgesteld om buslijn 138, de enige buslijn tussen Enkhuizen en Medemblik, per december 2014 op te heffen. De PvdA-fractie in de gemeenteraad van Enkhuizen wil deze buslijn terecht behouden. De fractie heeft daarom een brief gestuurd naar Provinciale Staten en Gedeputeerde Staten van Noord-Holland. In deze brief roept de fractie op om de buslijn in Enkhuizen te behouden, deze meer te laten aansluiten bij de behoeften van de inwoners. Of om uiteraard met goede alternatieven te komen.

De PvdA fractie in provinciale staten ondersteunt deze dringende oproep en gaat hier in de commissievergadering Mobiliteit van 22 oktober a.s. vragen over stellen.

Zie hieronder de volledige brief van de PvdA fractie uit Enkhuizen.

Brief PvdA fractie Enkhuizen

Nico Papineau Salm

Nico Papineau Salm

Al jaren ben ik actief voor de PvdA. Eerst als raadslid van de stadsdeelraad in Zeeburg (Amsterdam), daarna stadsdeelvoorzitter en nu 4 jaar statenlid. Kennis van en ervaring met de provinciale politiek heb ik opgedaan bij de Natuur en Milieufederatie Utrecht van 1991-2006. Als voorzitter van de Hollandsche Molen zet ik mij in voor monumentale

Meer over Nico Papineau Salm