Door Rian van Dam op 9 september 2014

PvdA Noord-Holland kiest lijsttrekker

Voor de Provinciale Statenverkiezingen in maart 2015 hebben zich 3 kandidaten gemeld voor het lijsttrekkerschap: Marieke van Duijn, Lucien Nix en Tjeerd Talsma. De PvdA Noord-Holland gaat daarom via een ledenraadpleging de lijsttrekker kiezen.

Er worden drie debatten georganiseerd waar u ‘live’ met onze drie kandidaten kennis kunt maken. De eerste is op zaterdagmiddag 13 september in Paviljoen Oosterhout , Vondelstraat 31, Alkmaar (aanvang 16.00) op dinsdagavond 16 september kunt u naar Lion d’Or in Haarlem, aanvang 20.00 uur. Meer informatie volgt.

In de periode van 11 september tot en met 25 september kunnen leden van de PvdA in Noord-Holland stemmen, de uitslag wordt op zaterdag 27 september bekend gemaakt tijdens de Regiodag en Gewestelijke Vergadering in de wachtkamer van Perron3 (NS Station Haarlem). De winnaar van deze ledenraadpleging is de lijsttrekker voor de verkiezingen op 18 maart 2015 .

Hier vindt u de motivatie van de kandidaten voor het lijsttrekkerschap en welke onderwerpen in de provinciale politiek van Noord-Holland van groot belang zijn voor de komende vier jaar.

Marieke van Duijn

Lucien Nix

Tjeerd Talsma