Door Xander den Uyl op 4 juni 2014

Statenlid worden?

Dat kan! Binnenkort kunnen Noord-Hollandse PvdA-leden zich kandidaat gaan stellen voor de Provinciale Statenverkiezingen in 2015. Maar voor die tijd is wat meer informatie over het Statenwerk wellicht welkom. Op donderdagavond 26 juni organiseert de provincie Noord-Holland daarom een informatiebijeenkomst voor aspirant-Statenleden. 

Iedereen die geïnteresseerd is in hoe Provinciale Staten werkt en erover denkt om zich binnenkort kandidaat te gaan stellen is welkom. Tijdens de avond zal Commissaris van de Koning Johan Remkes meer vertellen over de ‘politieke cultuur’ in de Staten van Noord-Holland, politieke dossiers die in de komende periode een belangrijke rol gaan spelen worden toegelicht en er is de mogelijkheid om te ‘speeddaten’  met de huidige Statenfracties. De bijeenkomst wordt afgesloten met een drankje.

Aanmelden kan voor 19 juni, door een mail te sturen naar Inger de Bruin (bruini@noord-holland.nl). De huidige PvdA-fractie hoopt veel enthousiaste aspirant Statenleden te ontmoeten!

Uitnodiging informatieavond voor aspirant Statenleden

Xander den Uyl

Xander den Uyl

Sinds 2011 ben ik lid van provinciale staten van Noord Holland en thans fractievoorzitter. Al ruim 35 jaar lid van de PvdA, ben ik in die jaren vaak heel actief geweest in de partij, in afdeling, gewest, campagnes en de laatst vier jaar in de Staten. Het grootste deel van mijn loopbaan ben ik actief

Meer over Xander den Uyl