Uitnodiging bijeenkomst ‘Meer biologische en duurzame landbouw in Noord-Holland’

25 februari 2019

In maart 2015 lanceerde PvdA Noord Holland haar manifest “MEER BIOLOGISCHE EN DUURZAME LANDBOUW IN NOORD-HOLLAND”. In dit manifest zetten we onze ideeën en ambities uiteen over de transitie van reguliere naar meer duurzame of (beter nog) biologische landbouw.

Wat is er, 4 jaar na dato, van onze idealen terecht gekomen? Welke stappen hebben we gezet, welke doelen zijn bereikt?

Op 8 maart kijken we graag samen met u terug op 4 jaar hard werken aan – en ons inzetten voor een meer duurzame wijze van verbouwen en het zorgen voor onze landbouwgrond.

Daarom nodigen wij u uit voor een bijeenkomst over dit thema op het biologisch-dynamisch tuinbouwbedrijf van Jan Schrijver. Wij zullen u met presentaties en een mini-workshop ‘Zicht op kwaliteit van uw bodem’ meenemen in de ‘follow-up’ van maart 2015.
Kok Joris van Tongeren gaat u verrassen met ‘duurzame hapjes van eigen bodem’ en uiteraard is onze lijsttrekker Adnan Tekin er, om te spreken over de PvdA-speerpunten in de aankomende 4 jaar.

Komt u ook? Graag uiterlijk 6 maart aanmelden, zodat wij daar in de catering rekening mee kunnen houden. Opgave bij: [email protected]

8 maart 2019
15:00 tot 17:00 uur
De Lepelaar, biologisch-dynamisch tuinbouwbedrijf van Jan Schrijver.
Rijperweg 16 A
1744 HK Sint Maarten

Uitnodiging