Uitnodiging Mini-symposium verdozing 11 november 2020

Door Gert-Jan Leerink op 5 november 2020

Wie regelmatig door onze mooie provincie reist, ziet  steeds vaker dat grote vierkante gebouwen het landschap domineren. Het zijn de grote distributiecentra of datacenters die op steeds meer plaatsen uit de grond worden gestampt. De verdozing van het landschap voltrekt zich in een steeds sneller tempo. Vooral in de omgeving van Amsterdam, Schiphol, Haarlemmermeer en Zaanstad heeft de verdozing al voor een grote verandering in het landschap gezorgd. Maar ook in gemeenten zoals Hollands Kroon bevolken datacenters, naast kassencomplexen in toenemende mate de omgeving. Als deze trend zich nog eens tien jaar voortzet is ons landschap onherkenbaar veranderd.  Wat kunnen we hier als gemeenten en provincies, met inachtneming van alle belangen die meespelen, aan doen?

Vanwege de Coronacrisis gaan we hierover  woensdagmiddag 11 november  digitaal in gesprek met deskundigen, professionals, politici en andere betrokken partijen. U wordt van harte uitgenodigd deel te nemen aan dit mini symposium verdozing en mee te praten over de problematiek én de oplossingen.

Programma

Graag aanmelden via [email protected] Na aanmelding ontvangt u de link via
de mail. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Namens de Noord-Hollandse Statenfractie,

Annette de Vries
Gert-Jan Leerink

 

 

 

Gert-Jan Leerink

Gert-Jan Leerink

‘Alles van waarde is weerloos’. Deze vijf woorden van Lucebert vatten perfect samen wat mij drijft in de politiek. Ik ben al best lang politiek actief. Ik heb in Alkmaar in de raad gezeten en ik ben wethouder geweest. De reden dat ik voor Provinciale Staten gekozen heb, is dat door de jaren heen, vanuit

Meer over Gert-Jan Leerink