Gedeputeerde

Jeroen Olthof

Mobiliteit en Bereikbaarheid, Leefbaarheid, Gezondheid en Milieu, (regionale) Luchtvaart, OV-knooppunten, Voorzieningen, Cultuur & Sport.

Wie is Jeroen?

Ik ben Jeroen Olthof, geboren in Zaandam op 18 juni 1968. Ik ben getrouwd en heb drie fantastische kinderen. In 2006 kwam ik namens de PvdA in de gemeenteraad van Zaanstad. Ik vind de Zaanstreek het mooiste plekje in Noord-Holland. Hier komen de stedelijke omgeving, de  industrie van vroeger en het mooie landelijke gebied samen.

In 2010 werd ik wethouder in de gemeente Zaanstad, onder andere voor Wonen, Sport, Jeugd en Zorg. Tot 2018 ben ik wethouder geweest waarna ik het tijd vond om wat anders te gaan doen. 1,5 jaar heb ik als directeur bedrijfsvoering in de GGZ gewerkt. Begin 2020 ben ik benaderd of ik beschikbaar was om Adnan Tekin op te volgen als gedeputeerde in Noord-Holland. Naast mijn werk als gedeputeerde ben ik bestuurslid van voetbalvereniging FC Zaandam.

Waar gaat Jeroen voor strijden?

Als Statenlid of gedeputeerde zal ik me hard maken voor de bestaanszekerheid van de inwoners van Noord-Holland, vitale dorpen en steden en een groene schone omgeving.

 

 

 

 

Waar ben je naar op zoek?