Doe mee! Denk met ons mee over het verkiezingsprogramma voor de Provinciale Statenverkiezingen 2018

16 mei 2018

Het bestuur PvdA Noord-Holland wil met dit PvdA Panel de leden én kiezers van Noord Holland al in een vroeg stadium betrekken bij het opstellen van het verkiezingsprogramma. Doe mee aan de vragenlijst over de prioriteiten.

 

Prioriteiten

De fractie heeft samen met het gewestelijk bestuur de vragenlijst opgesteld. De uitkomsten leveren input voor het programma. De vragenlijst gaat over de prioriteiten van het verkiezingsprogramma voor de Provinciale Statenverkiezingen van Noord-Holland.

 

Regiodag

Zaterdag 23 juni 2018 organiseren we een regiodag. Daar zullen de uitkomsten van deze vragenlijst gepresenteerd worden. In een workshop kunnen de leden reageren op het concept verkiezingsprogramma. Ook zal er gelegenheid zijn voor geïnteresseerden om te praten over het werk als Statenlid. Misschien wil je je wel kandideren voor de komende verkiezingen. We zien je graag op 23 juni! Uitnodiging volgt nog.

 

Oproep

We doen een beroep op iedereen – lid of geen lid van de PvdA – die woont in Noord-Holland om deel te nemen aan de vragenlijst. Dat kan via onderstaande link. De link kan ook doorgestuurd worden. De vragenlijst kan tot uiterlijk maandag 21 mei 23:59 uur ingevuld worden.

 

Dank alvast namens de fractie en het gewestelijk bestuur.

 

Start hier de vragenlijst