Door op 20 oktober 2014

Kom naar het ViP Festival op 8 november

Op 8 november organiseren de Vrouwen in de PvdA het ViP Festival in Amsterdam. Deze jaarlijks terugkerende bijeenkomst zal dit jaar als thema hebben ´Emancipatiebeleid: stap vooruit?´Deze bijeenkomst wordt speciaal voor de vrouwelijke leden van de partij georganiseerd.

Ook anno 2014 is emancipatie nog steeds een actueel thema. Door middel van interessante sprekers, waaronder Jet Bussemaker (minister van Onderwijs Cultuur en Wetenschap), Harriet Duurvoort (o.a. columnist bij de Volkskrant) en Marjorie De Cunha (oprichter Women Connect 2 Success) en workshops zullen we samen de discussie aangaan. Jet de Ranitz, voorzitter College van Bestuur van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (en vanaf 1 december bestuursvoorzitter Hogeschool Inholland) zit de dag voor.

Wij hopen je met deze bijeenkomst te inspireren en te overtuigen hoe belangrijk het is dat vrouwen én mannen in de partij betrokken zijn. Ontdek hieronder het volledige programma. Meld je nu gratis aan via [email protected]. Geef bij aanmelding de twee workshops van je keuze aan.