Door op 2 april 2014

Wordt lid van de werkgroep Europa!

Wil jij ook bijdragen aan het Europese verhaal van de PvdA? Wordt dan lid van de werkgroep Europa van het gewest Noord-Holland! Voor een Europa dat werkt – ook bij jou in de regio.

In de aanloop naar de Europese verkiezingen van 22 mei is er vanuit de landelijke werkgroep Europa een gewestelijke werkgroep Europa opgezet in Noord-Holland. Noord-Hollandse PvdA-leden die het Europese verkiezingsprogramma van de PvdA  graag willen helpen vertalen naar de lokale en regionale belevingswereld van de kiezer zijn van harte welkom. Ook is de werkgroep op zoek naar bedrijven en ondernemers die met Europese steun, of op een andere manier dankzij Europa, een boost geven aan de lokale economie en werkgelegenheid.

Samen met de Noord-Hollandse PvdA-afdelingen gaat de werkgroep Europa een aantal bijeenkomsten organiseren waarbij het lokale (economische) belang van Europa zo concreet mogelijk in beeld wordt gebracht. Bent u geïnteresseerd in een Europa dat werkt – in Noord-Holland, bij u in de regio? Neem dan contact met ons op – en wordt lid! Dit kan door mail te sturen naar [email protected].